Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як минули три театральні дні «Мандрівного вішака» — шквал емоцій, вражень, несподіванок

Як минули три театральні дні «Мандрівного вішака» — шквал емоцій, вражень, несподіванок

Організатори дякують усім, хто долучився до заходу

"Дякуємо усім, хто пройшов із «ГаРмИдЕром» «2 км театру» і зупинився на «Перетині». Висловлюємо захоплення атмосферою вечірнього дворика у Палац культури міста Луцька, де Viktoria Golovey розповідала про мистецтво перформансу. Дякуємо за атмосферу, яку 22 вересня у Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків з самого ранку привнесла своїм майстер-класом гостя зі Львова Валерія Котеленець та за чудові сувеніри, які допомагали всім охочим творити Олена Березовська та Анна Співачук , - пише ГаРмИдЕр.

Дякуємо усім, хто пройшов із «ГаРмИдЕром» «2 км театру» і зупинився на «Перетині». Висловлюємо захоплення атмосферою вечірнього дворика у Палац культури міста Луцька, де Viktoria Golovey розповідала про мистецтво перформансу.

Вистави 2-го дня були стрибками естетик, жанрів, емоцій і тем. Дякуємо за концептуальний та стильний перформанс Театральна лабораторія "ВідСутність" ПДМ, за завзятість та глибину теми студії «Від Ліхтаря», за щиру та запальну гру юним акторам із Дитяча театральна студія «ДогориДриґом», за неймовірну історію та чудові акторські роботи Львівському академічному театру імені Леся Курбаса.

 

Третій день розпочався надзвичайно драйвово завдяки Львівський плейбек-театр "ВСІ СВОЇ" , а продовжився танцями звуків, архітектури та вмонтуванням у місто. Шлях із перформерами, які разом із Piotr Armianovski протягом трьох днів досліджували Луцьк, був надивовижу світлим та сповненим несподіванок. А переповнений Центральний універмаг міста Луцька публікою, що прийшла на гармидерівського «Змія», ще раз підтвердив, що театр за межами театру цікавий. І 29-30 вересня ви ще маєте шанс у цьому пересвідчитися!

 

Надалі ж сподіваємося, що завдяки вашим відгукам та порадам і фідбекам критиків Olia Shylo, Iryna Zapolska, Rinna Boyko Жанна Бортнік ми зможемо піднімати планку фестивалю.

 
 
Telegram Channel