Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Мандрівник Чапай презентує книгу

Над текстами автор працював близько восьми років.

Читомо.

Мандрівник Чапай презентує книгу

Книгарня «Є» (вул. Лесі Українки, 30) та «Видавництво 21» запрошують на презентацію книжки Артема Чапая «The Ukraine»

Як повідомляє портал Читомо, захід відбудеться 12 жовтня за участю автора. Початок – о 18:30. Модераторка – Анна Єкименко-Поліщук.

Над текстами, що увійшли до книги, Артем Чапай працював близько восьми років. «Загалом же «The Ukraine», – каже автор, – описує понад десять років сучасної України, або ж the України початку двадцять першого століття».

За словами Артема Чапая, «The Ukraine» – такий собі український Dasein, який особливо добре поєднується з досвідом подорожнього.

У книзі поєдналися реальний факт і художній вимисел. Різні території, різні за віком, способом існування персонажі з їхніми історіями, ситуаціями, епізодами, моментами, позитивне, не дуже, негативне, прекрасне і потворне (зокрема і в їхній відносності) – усе це елементи колажу, що передає цілісний образ України – такої, як вона є, у найбільш характерних, разючих проявах. За словами Артема Чапая, «The Ukraine» – такий собі український Dasein, який особливо добре поєднується з досвідом подорожнього.

Артем Чапай – український письменник, перекладач, репортер, мандрівник, член Українського Центру Міжнародного ПЕН-клубу. Освіта: НУ «Києво-Могилянська академія». Автор тревелогів, книжки воєнних репортажів (у співавторстві), романів «Червона зона» і «Понаїхали», книжки «Тато в декреті». Номінант і лауреат літературних та журналістських нагород.

Telegram Channel