Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Шахтар» не здолав «Зорю», а Ігоря Суркіса потролили уболівальники київського «Динамо» (Відео)

«Було колись в Україні…»

Фото «Українська правда».

«Шахтар» не здолав «Зорю», а Ігоря Суркіса потролили уболівальники київського «Динамо» (Відео)

Наставник «мужиків» Юрій Вернидуб до і після матчу не подав руки коучу «гірників» Паулу Фонсеці

Донецький «Шахтар» у матчі 11 туру української Прем’єр-ліги з рахунком 1:1 зіграв унічию з луганською «Зорею». Це був видовищний поєдинок, у якому луганчани дали класний бій.

На 29-й хвилині луганська команда мала забивати гол, але після удару Артема Громова «Шахтар» врятував Андрій П’ятов. А незабаром на 38-й хвилині «гірники» забили гол. Після двоходівки Марлос – Ісмаілі ударом у кут воріт рахунок відкрив Жуніор Мораєс – 1:0.

На 49-й хвилині матчу «Зоря» зрівняла рахунок. Владислав Кабаєв був збитий Миколою Матавієнком і суддя поставив пенальті. З 11-ти метрів удар Ігоря Харатіна Андрій П’ятов парирував, але Харатін першим був на добиванні – 1:1.

З 11-ти метрів удар Ігоря Харатіна Андрій П’ятов парирував, але Харатін першим був на добиванні – 1:1.

У другому таймі у «Шахтаря» були моменти вирвати перемогу, але удари Марлоса та Кайоде взяв воротар Луїс Феліпе.

До речі, до і після гри наставник «мужиків» Юрій Вернидуб не подав руки коучу «гірників» Паулу Фонсеці. Своє рішення прокоментував так: «Ми ж були  вгостях, коли граємо вдома, то я йду подавати руку всій команді гостей. А він на початку відвернувся… Казав раніше про «тунель кохання» після матчів «Динамо» і «Зорі», і що між нами не може бути ніяких відносин. От їх і нема. А щодо кохання, то я люблю тільки свою дружину Лесю, з якою вже разом 35 років». – «Але ж сьогодні після гри Паулу Фонсека через перекладача звертався до вас російською?» – «Я розмовляю українською!»

«Але ж сьогодні після гри Паулу Фонсека через перекладача звертався до вас російською?» – «Я розмовляю українською!»

Київське «Динамо» у домашньому матчі зуміло з мінімальним рахунком 1:0 здолати «Олімпік» завдяки диво-голу зі штрафного у виконанні Миколи Морозюка.

Варто зазначити, що на секторі уболівальників київського «Динамо» з’явився банер із засудженням управління столичного клубу Ігорем Суркісом з таким написом: «1975 – Суперкубок УЄФА. Дякуємо, ВВЛ (Валерий Васиьович Лобановський). 2018 – нічия з «Яблонцем». Дякуємо, ІМС!» (Ігор Михайлович Суркіс).

«Було колись в Україні…»
«Було колись в Україні…»

 В інших матчах 11 туру зафіксовано такі результати: «Маріуполь» – «Карпати» – 1:1, «Олександрія» – «Чорноморець» – 3:2, «Львів» – «Десна» – 1:3, а «Ворскла» сенсаційно програла аутсайдеру «Арсенал-Київ» з рахунком 0:2, який очолив В’ячеслав Грозний.

 

 

Telegram Channel