Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 Українка Світоліна разгромила японку Хібіно і вийшла у чвертьфінал турніру в Гонконзі

Еліно, так тримати!

УНІАН

Українка Світоліна разгромила японку Хібіно і вийшла у чвертьфінал турніру в Гонконзі

Не минуло й години від початку поєдинку, а наша тенісистка вже святкувала перемогу

У Гонконзі завершився матч 1/8 фіналу тенісного турніру Prudential Hong Kong Tennis Open серії WTA International з участю кращої тенісистки України та п'ятої у світовому рейтингу Еліни Світоліної. Українка разгромила японку Нао Хібіно з рахунком 6:0, 6:3 і вийшла до чвертьфіналу, повідомляє УНІАН з посиланням на Великий теніс України.

Світоліна і Хібіно вперше зустрілися на корті. Минулого року дівчата повинні були зіграти одна з одною в Куала-Лумпурі, але тоді Еліна Світоліна знялася з гри ще до її початку.

Сьогодні для перемоги нашій тенісистці знадобилося 58 хвилин.

Сьогодні для перемоги нашій тенісистці знадобилося 58 хвилин. У першому сеті Світоліна оформила три брейка, а у другій партії взяла два гейми на подачі суперниці.

Хібіно, 125-а в рейтингу WTA, виконала один брейк за матч. У Гонконзі японка пройшла кваліфікацію, а на старті основного турніру перемогла Саманту Стосур.

В 1/4 фіналу на українку чекає поєдинок проти 24-ї ракетки світу Ван Цян.

Світоліна обігравала китаянку у всіх трьох попередніх матчах, в тому числі двічі у цьому році (Дубай, US Open). Ван Цян після поразки від Еліни Світоліної в Нью-Йорку виступила на кортах в Хіросімі, Гуанчжоу, Ухані і Пекіні, де провела 18 матчів і виграла у 15 з них.

Telegram Channel