Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Горохівські школярі оригінально привітають воїнів

Слава українським воїнам!

Фото «2+2».

Горохівські школярі оригінально привітають воїнів

Свято відбудеться сьогодні в актовому залі районної бібліотеки

Напередодні 14 жовтня,  свята Покрови Пресвятої Богородиці,  у закладах освіти і культури Горохівщини відбудуться тематичні вечори, на яких дорослі і діти скорботною хвилиною мовчання вшанують світлу пам’ять борців за волю й незалежність України, зичитимуть хлопчикам, юнакам, чоловікам міцного здоров’я, гідності і сили – запоруки надійності, міцності, миру сім’ї і держави.

Патріотизм,  жертовність тих, хто захищав, захищає Батьківщину від ворогів,  горохівчани урочисто відзначать на тематичному вечорі «Тепло наших долонь – захисникам Вітчизни». Сторінки історії, на яких оживуть у спогадах козаки, воїни УПА, герої Революції Гідності і неоголошеної війни з російським агресором, гортатимуть ведучі дійства Валентина Гриб і Богдан Шкорупський. Під час урочистості присутні переглянуть відеосюжети про ці незабутні у віках події.

Під час урочистості присутні переглянуть відеосюжети про ці незабутні у віках події.

Відбудеться покладання квітів до Символічного Хреста борцям за волю й незалежність України. Захисників вітатимуть керівники району і міста. Працівники РНД «Просвіта» підготували для всіх гарний концерт.

Свято відбудеться в актовому залі районної бібліотеки у п’ятницю, 12 жовтня. Початок о 13 годині.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel