Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі-Волинському у книгарні дітей вчитимуть в’язати вузли та визначати сторони світу

ЗАреєструватися на свято можна за номером: 093 815 80 38.

facebook.com/knygarnyaE.VV

У Володимирі-Волинському у книгарні дітей вчитимуть в’язати вузли та визначати сторони світу

Книгарня «Є» запрошує дітей від 5 років та їхніх батьків на читання книги Жульєтт Парашині-Дені та Олівера Дюпена «Банда піратів. Корабель-привид»

Книгарня «Є» запрошує дітей від 5 років та їхніх батьків на читання книги Жульєтт Парашині-Дені та Олівера Дюпена «Банда піратів. Корабель-привид» (видавництво «Ранок»), про що йдеться на сторінці книгарні у Фейсбук.

"Хочете познайомитися із бандою маленьких піратів? До неї входять десятирічний Томас, онук відомого пірата, його молодша сестра Марі, їхній сусід Віллі-Розумник і піратський папуга месьє Муді. На своєму галеоні «Чорний дракон» вони вирушають до острова Черепах. Юні шукачі пригод заблукали у морі, бо Томас забув удома компас. Але це не останнє лихо, яке на них чекало – у відкритому морі дітлахи зустрічають справжній корабель-привид... Що ж трапилося далі з маленькими піратами? Про це ми дізнаємося прочитавши книгу", – йдеться у дописі.

Дітей вчитимуть виготовляти компаси, в'язати справжні піратські вузли та визначати сторони світу за допомогою сонця та власної тіні. 

Також дітей вчитимуть виготовляти компаси, в'язати справжні піратські вузли та визначати сторони світу за допомогою сонця та власної тіні.

Захід відбудеться 20 жовтня за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 6. Початок – об 11:00.

Telegram Channel