Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Школярі Ратнівщини – у проекті з популяризації здорового способу життя

Унікальна соціальна програма впроваджена цього року у 10 країнах світу

ОЗО «НВК ЗОШ І-ІІІ ст. - д/с» с. Заброди

Школярі Ратнівщини – у проекті з популяризації здорового способу життя

Опорна школа села Заброди стала учасником програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів»

На своїй сторінці у «Фейсбуці», освітній заклад поінформував, що «програма спрямована на популяризацію здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів та концепції «здорового дизайну» рекреацій та приміщень, де перебувають і харчуються діти. Проект триватиме аж до квітня. Протягом цього часу у нашому навчальному закладі пнанується велика кількість різноманітних заходів, які націлені те, щоб в дітей відбувався процес формування свідомого ставлення до власного здоров'я та здоров'я інших», - йдеться у дописі.

В планах організаторів залучати якомога більше людей до програми, не лише вчителів та школярів, а й зірок, волонтерів, амбасадорів і зробити все, щоб рух за здоровий спосіб життя серед учнів набув національних масштабів.

Програма організована Центром «Розвиток КСВ» у рамках програми Mondelēz International Foundation за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Інституту модернізації змісту освіти та Національного олімпійського комітету. Протягом цього навчального року плануються різноманітні активності, присвячені спорту, харчуванню та дизайну: зустрічі з відомими спортсменами, дизайнерами, архітекторами та експертами проекту. В планах організаторів залучати якомога більше людей до програми, не лише вчителів та школярів, а й зірок, волонтерів, амбасадорів і зробити все, щоб рух за здоровий спосіб життя серед учнів набув національних масштабів.

Telegram Channel