Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рятувальники  ліквідовували «аварію» на котельні Рожищенської лікарні

На щастя - це лише навчання

Районна газета «Наш край»

Рятувальники ліквідовували «аварію» на котельні Рожищенської лікарні

Навчання відбулося на виконання доручення голови Волинської обласної державної адміністрації від 11 жовтня 2018 року № 7135/17/218 «Про забезпечення готовності органів управління місцевих органів влади до реагування на можливі надзвичайні ситуації в осінньо-зимовий період 2018-2019 років»

23 жовтня 2018 року в районі проведено комплексні навчання щодо ліквідації «аварії» на котельні Рожищенської центральної районної лікарні за участю керівництва району та спеціалізованих служб.

По прибуттю до місця надзвичайної ситуації, рятувальниками проведено розвідку місця події та одразу прийняте рішення щодо способу ліквідації наслідків події, а саме: працівниками аварійно-газової служби перекрито подачу газу у котельню, а рятувальниками подано стволи на ліквідацію загорання.

Під час навчання відпрацьовувались дії ймовірного вибуху в котельні лікарні. По прибуттю до місця надзвичайної ситуації, рятувальниками проведено розвідку місця події та одразу прийняте рішення щодо способу ліквідації наслідків події, а саме: працівниками аварійно-газової служби перекрито подачу газу у котельню, а рятувальниками подано стволи на ліквідацію загорання.

Подібні навчання постійно проводять на підприємствах, що містять у собі небезпеку виникнення надзвичайної ситуації. Це дає можливість навчати злагодженим діям персонал об'єктів, фахівців ДСНС та інших спеціалізованих служб району, у разі виникнення надзвичайної ситуації різного характеру.

Джерело: Районна газета «Наш край»
Telegram Channel