Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині від хати залишилася лише стіна…

Ймовірною причиною лиха стала несправність пічного опалення.

Фото Youtube.com.

На Волині від хати залишилася лише стіна…

У Горохівському районі за лічені хвилини втратило оселю подружжя, яке виховує двоє малолітніх синочків віком 6 і 3 років

Підозрілий хрускіт на горищі жителька села Пілгани почула близько 1 години ночі. Тривога господині виявилася не безпідставною: хата зайнялася. Вже потому рятівники з’ясували, що ймовірною причиною лиха стала несправність пічного опалення.

Очевидці кажуть, що вогонь миттю розповзся по дерев’яному помешканні і  залишив від нього попелище з однією стіною.  За лічені хвилини без хати залишилося подружжя, яке виховує двоє малолітніх  синочків віком 6 і 3 років. Вони наразі поселилася у хаті батька господині. Односельчани несуть погорільцям все, чим можуть допомогти.

Односельчани несуть погорільцям все, чим можуть допомогти.

Односельчани несуть погорільцям все, чим можуть допомогти.

У дідусевому двокімнатному будинку непосидам Михайликові і Тарасикові і  їхнім батькам тіснувато. Сім’я вже нагледіла собі помешкання в  Увині сусідньої Львівщини, отож  допомогти придбати його та першочергово необхідні речі домашнього вжитку, всі бажаючі можуть, перерахувавши гроші на картку Приватбанку 4149439105104453 (Коляда Любов Олегівна).

З початком опалювального сезону рятівники закликають жителів району слідкувати за своєю безпекою.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel