Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинська малеча зібрала допомогу для військових та дітей з особливими потребами Сходу (Фото)

Побажання миру повезуть на Донбас

facebook.com/Олександр Вронський

Волинська малеча зібрала допомогу для військових та дітей з особливими потребами Сходу (Фото)

Допоміг зібрати та відправити ще один вантаж Святий великомученик Дмитрій, свято якого відзначають сьогодні

Про це повідомив капелан Олександр Вронський у «Фейсбуці». Допомога призначена нашим воїнам та діткам з  особливими потребами. Зокрема, вантаж поїде у Попасну, де зараз перебувають волинські капелани Іван Гуреєв і Віталій Антонюк.

Допомогу збирали парафіяни храмів сіл Сокиричі та Сьомаки, смт. Олика, парафіяни свято-Іовського храму, що в Луцьку, батьки та дітки ДНЗ 22. Днями все вручать адресатам. За словами капелана, допоміг зібрати та відправити ще один вантаж Святий великомученик Дмитрій, свято якого відзначають сьогодні.

Допомогу збирали парафіяни храмів сіл Сокиричі та Сьомаки, смт. Олика, парафіяни свято-Іовського храму, що в Луцьку, батьки та дітки ДНЗ 22.

«Сьогодні цей великий угодник Божий допоміг нам зібрати та відправити ще один вантаж нашим воїнам та діткам які мають особливу потребу. Зібране дітям буде передано потребуючим в м. Попасна де перебуває два наших капелана з ГО «Військові капелани Волині»  Іван Гуреєв і Віталій Антонюк. Дякуємо всім хто долучився до цієї акції. Особливу подяку приносимо парафіянам храмів с. Сокиричі на чолі з настоятелем Євгеном Рудем, смт. Олика з їхнім священником Ігорем Літвінцовим, душпастирю з с.Сьомаки Валерію Владиці, церковній громаді і сільському старості теж атовцю, матушці Галині з дітьми, а також колективу батькам та діткам ДНЗ 22, Парафіянам свято Іовського храму м. Луцьк (бульвар. Дружби Народів 16) Наталії Гуркіній за інформаційну підтримку. Днями за сприяння Сергія Балицького «Серце патріота» все доїде до адресата. Допоможи нам Боже!!!», - йдеться у дописі Олександра Вронського.

 
 
Telegram Channel