Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Відомий український гурт «Без обмежень» презентував у Ковелі новий альбом «Буду з тобою»

Програма була не тільки романтичною, а й патріотичною

kovelpost.com

Відомий український гурт «Без обмежень» презентував у Ковелі новий альбом «Буду з тобою»

У програмі виступу звучали не лише нові пісні, а й композиції з трьох інших студійних альбомів, записаних значно раніше

У Ковелі з презентацією нового альбому «Буду з тобою» побував відомий український гурт «Без обмежень». Колектив розпочав свою діяльність ще у 1999 році, проте справжній успіх до них прийшов нещодавно, пише kovelpost.com

У програмі виступу звучали не лише нові пісні, а й композиції з трьох інших студійних альбомів, записаних значно раніше. 

Серед пісень – композиції про Україну, присвячені бійцям АТО та Небесній сотні. Гурт виконав і пісню «Воля», що стала саундтреком до художнього фільму «Позитивний Бандерас», військової драми, створеної на основі подій АТО.

Хлопців із гурту «Без обмежень» називають рок-романтиками. Це мужні чоловіки, які підкорили багато сердець своєю щирістю та вмінням відверто ділитись своїми почуттями. Серед прихильників – чимало ковельчан, про що засвідчив переповнений зал палацу культури імені Тараса Шевченка. 

Соліст - Сергій Танчинець, впродовж усього концерту спілкувався з глядачами, розповідаючи історію створення та творчої діяльності колективу. Програма носила не лише романтичний, а й патріотичний характер. Про що неодноразово лідер гурту наголошував під час концерту. Адже серед пісень – композиції про Україну, присвячені бійцям АТО та Небесній сотні. Гурт виконав і пісню «Воля», що стала саундтреком до художнього фільму «Позитивний Бандерас», військової драми, створеної на основі подій АТО.

Сильний голос, змістовні пісні, професійний звук та світло, а головне - щире та невимушене спілкування з глядачами, - усе це сприяло чудовій атмосфері у залі. Ковельчани підспівували, аплодували, танцювали та просили музикантів «на біс», адже не хотіли відпускати зі сцени. 

Фронтмен гурту обіцяв повернутися у Ковель з новими концертами. Йому сподобалась публіка, а особливо велика кількість дітей, присутніх у залі. На завершення свого виступу він запросив малечу на сцену, тож вони співали й танцювали разом. Потому відбулась фото- та автограф-сесія колективу з ковельчанами. 

Telegram Channel