Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Щоб були цілішими вікна у дворах!

Кожної суботи на майданчику буде проходити «Ранкова гімнастика для всіх».

Луцька міська рада.

Щоб були цілішими вікна у дворах!

10 листопада 2018 року, відбувся Фестиваль спорту з нагоди урочистого відкриття спортивного майданчика (вул. Софії Ковалевської, 23а, 23, 25)

Як розповідає офіційний сайт Луцької міської ради, це вже 4-й спортивний майданчик із штучним покриттям, збудований у обласному центрі. Відтепер мешканці ще одного мікрорайону будуть мати можливість займатися руховою активністю, видами спорту та змагатися у різних естафетах, щоб завжди бути в хорошій фізичній формі.

 До співфінансування цього спортивного об’єкта долучилася депутат Луцької міської ради Тетяна Янчук, яка виділила 50 тис грн зі свого депутатського фонду, а також мешканці будинків 23а, 23 та 25.

На Фестиваль спорту завітали директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради - Олексій Веремійчик, депутат міської ради Тетяна Янчук, директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук.

 Продовженням святкового заходу були спортивні естафети та міні-футбольний турнір серед дорослих та дітей.

Почесні гості привітали мешканців та побажали всім присутнім бути активними, спортивними та покращувати своє фізичне здоров’я на спортивних об’єктах мікрорайону. Також Олексій Веремійчик наголосив, що кожної суботи о 10.00 год на новозбудованому майданчику буде проходити загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх», яку проводитиме провідний професіонал Центру «Спорт для всіх» Наталія Зінь.

Продовженням святкового заходу були спортивні естафети та міні-футбольний турнір серед дорослих та дітей. Переможці, призери та решта учасників фестивалю отримали спортивні подарунки та солодкі призи від Луцької міської ради. В заході взяло участь більше сімдесят учасників. Щасливі дітлахи та задоволені дорослі з радістю дякували організаторам заходу за змістовний та веселий відпочинок.

КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», 724 611.

Telegram Channel