Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Володимирі-Волинському знайшли тіло військового – дезертира

Судмедексперти  з'ясовують причину смерті громадянина.

УНН

У Володимирі-Волинському знайшли тіло військового – дезертира

За даним фактом правоохоронці розпочали розслідування

За попередньою інформацією Володимир-Волинського відділення поліції ГУНП у Волинській області, учора, 15 листопада 2018 року, у княжому місті було виявлено тіло невідомого громадянина України, в речах якого знаходився військовий квиток на ім'я військовослужбовця військової частини А2892.

Власник знайденого військового квитка, з вересня знаходиться в розшуку, як такий, що самовільно залишив військову частину та наказом командира військової частини виведений за штат.

Командування військової частини А2892 повідомляє, що власник знайденого військового квитка, з вересня знаходиться в розшуку, як такий, що самовільно залишив військову частину та наказом командира військової частини виведений за штат.

У рідних та близьких інформація про його місцезнаходження була відсутня. Розшукові заходи військовослужбовця результатів не дали. Командиром військової частини А2892 поданий офіційний запит до Володимир-Волинського відділення поліції ГУНП у Волинській області щодо надання більш повної інформації про індефікацію тіла, причини та обставини смерті. На сьогодні заплановане опізнання тіла рідними.

Джерело: Прес-служба 39 ЗРП, м. Володимир-Волинський
Telegram Channel