Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дбати про власну безпеку вчили дошкільнят

Правил безпеки треба дотримуватися!

УДСНС Волині

Дбати про власну безпеку вчили дошкільнят

У закладах дошкільної освіти № 22, № 26 та № 27 Луцька відбулися просвітницькі заходи з безпеки життєдіяльності за участі співробітників Управління ДСНС України у Волинській області, Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства України та Навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності та цивільного захисту

Зокрема працівники Навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності та цивільного захисту у Волинській області побували у дитсадку № 22 «Радість», де провели заняття з дошкільнятами. Спілкування відбулося у цікавій формі з елементами гри: діти відгадували загадки, засвоювали важливі постулати безпеки, а насамкінець склали пазл на протипожежну тематику.

Діти, змагаючись в естафетах, здобували базові знання з пожежної безпеки та медицини.

У закладі дошкільної освіти № 27 «Незабудка» вихованці разом з педагогами підготували спортивне свято з безпеки життєдіяльності. Діти, змагаючись в естафетах, здобували базові знання з пожежної безпеки та медицини.

А напередодні рятувальники разом з працівниками Добровільного пожежного товариства завітали до дитсадка № 26 «Ялинка», де взяли участь у батьківських зборах. Вони нагадали батькам про важливість навчання дитини важливим поняттям з безпеки у колі сім’ї, демонструючи обізнаність та компетентність у цих питаннях на власному прикладі. Відтак співробітники ДСНС вручили посібники з безпеки життєдіяльності, підготовлені та видані спеціально для батьків дітей дошкільного віку.

Проведення заходів та виготовлення методичних матеріалів і посібників здійснено у рамках проекту міжнародної співпраці «Безпечне дитинство».

Джерело: УДСНС України у Волинській області
Telegram Channel