Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Біля Рівного горіла дорогуща машина

Транспортний засіб вогнем знищено майже повністю.

Фото: ГУ ДСНС.

Біля Рівного горіла дорогуща машина

Подія трапилась вчора близько 21-ї години у Бармаках за кілометр до в'їзду в Рівне

Про це повідомляється у «Фейсбуці» UA: Рівне.

«За інформацією фахівця прес-служби ГУ ДСНС в області Максима Старенького, вогнем було охоплено салон автомобіля марки «INFINITI QX56». Рятувальники подали на гасіння один повітрян-пінний ствол.

- Завдяки оперативним діям рятувальників вдалось врятувати автомобіль від повного знищення. Вже о 21:13 пожежу було локалізовано, а о 21:53 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено салон автомобіля. До ліквідації пожежі було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та 7 рятувальників. Наразі причину виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють правоохоронці, - зазначив Максим Старенький.

 За попередньою інформацією причиною пожежі став підпал.

Також нам вдалось з'ясувати, що таке авто і з відомими нам номерними знаками може належати засновнику ТОВ «Острозький піщаний кар'єр» Олександру Комарницькому. Згідно з даними ресурсу youcontrol.com.ua, він зареєстрований у місті Хмельницький.

- Поліцейські встановили, що автомобіль перебував у користуванні 29-річного рівнянина. Транспортний засіб вогнем знищено майже повністю. За попередньою інформацією причиною пожежі став підпал. Остаточну причину загоряння автомобіля встановлять експерти.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини вчинення злочину та особу зловмисника, - розповіла прес-офіцерка відділу комунікації поліції області Любов Белаш».

Telegram Channel