Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині відвідувач кафе налякав працівників закладу гранатою

Правоохоронці вдячні громадянам за проявлену пильність і наголошують, що у разі виявлення підозрілих предметів чи осіб, варто одразу телефонувати на спецлінію 102.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

На Рівненщині відвідувач кафе налякав працівників закладу гранатою

Повідомлення, що до закладу громадського харчування у Сарнах зайшов невідомий із боєприпасом до поліції надійшло вчора, 18 листопада

У місцевому кафе відпочивали понад десяток відвідувачів. У кишені чоловіка, який зайшов близько 19-ї години, працівниця закладу помітила елемент предмета схожого на гранату та натиснула «тривожну» кнопку.

Під час огляду виявилося, що це учбова гранату типу «Ф-1», яка не становила загрози.

На виклик за лічені хвилини прибули правоохоронці, які нейтралізували подальші дії зловмисника. Слідчо-оперативна група, яка також виїхала на місце події, вилучила у 29-річного місцевого жителя небезпечний предмет. Однак під час огляду виявилося, що це учбова гранату типу «Ф-1», яка не становила загрози. За результатами освідування чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння — 2,3 проміле.

За фактом хуліганства розпочате досудове розслідування за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке може загрожувати сарненчанину — до трьох років обмеження волі.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel