Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 Перший сніг  перевірив готовність до зими

Сніг перший - клопоти ті самі

cxid.info

Перший сніг перевірив готовність до зими

Для працівників комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс», як розповів його директор Сергій Фальчик кореспонденту Любешівської газети «Нове життя», робочий день у понеділок розпочався о четвертій ранку

Розчищали та посипали піщано-соляною сумішшю центральні вулиці Любешова – Незалежності, Бондаренка, Брестська та Свободи. Як зазначив керівник, нема жодних проблем із спецсумішшю та пальним. Працівники Любешівського дорожньо-ремонтного пункту філії «Маневицька ДЕД» у неділю посипали піщано-соляною сумішшю дороги у напрямках: Залізниця, Судче, Велика Глуша, частково – на небезпечних ділянках (поворотах) – Ветли, Мукошмин, Гірки, Гречища.

За словами її начальника Вадима Черевка, клопоти мають ті, що й торік, - техніка застріла, виходить з ладу, пального мало.

За словами її начальника Вадима Черевка, клопоти мають ті, що й торік, - техніка застріла, виходить з ладу, пального мало. Такі ж проблеми турбують і дорожників ДРП №17 філії «Маневицька ДЕД». Тим не менше, як зазначила майстер Віра Любчик, упродовж неділі дорожники розсипали піщано-соляну суміш по дорозі державного значення у напрямку Седлище-Дольськ. А в понеділок чистили та посипали автобусні зупинки, а також розставляли тимчасові попереджувальні знаки «Слизька дорога».

Джерело: Любешівська газета «Нове життя»
Telegram Channel