Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Відбулось засідання інтерактивної школи для вчителів

Педагоги теж ідуть у ногу з часом

Володимир-Волинський районний методичний кабінет

Відбулось засідання інтерактивної школи для вчителів

Захід відбувся при підтримці вчителя інформатики ЗОШ І-ІІ ст. с. Верба Ковальчука Олександра Миколайовича

На базі загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с. Верба відбулось засідання інтерактивної школи творчого вчителя на тему: “Створення навчальних інтерактивних мультимедійних вправ та інтерактивних презентацій”, який провела вчитель біології та хімії ЗОШ І-ІІ ст. с. Гайки Латик Оксана Миколаївна. 

Слухачі інтерактивної школи ознайомилися із інтернет-сервісом мультимедійних дидактичних вправ LearningApps, опрацювали алгоритм створення різних видів інтерактивних завдань, які допоможуть учням перевірити і закріпити свої знання в ігровій формі, що сприяє формуванню їх пізнавального інтересу.

Про це інформує Володимир-Волинський районний методичний кабінет на своїй сторінці у «Фейсбуці». Слухачі інтерактивної школи ознайомилися із інтернет-сервісом мультимедійних дидактичних вправ LearningApps, опрацювали алгоритм створення різних видів інтерактивних завдань, які допоможуть учням перевірити і закріпити свої знання в ігровій формі, що сприяє формуванню їх пізнавального інтересу. Без тестів сьогодні не обходиться жоден викладач, будь то шкільний вчитель чи професор багатотисячного онлайн-курсу. Вибір варіанту з декількох – не єдина можливість: в опитування можна вставляти картинки та відео, змінювати формати завдання майже до безкінечності. 

Методист районого методичного кабінету Яцюк Л.І. познайомила вчителів природничого циклу із можливостями платформи для створення авторських електронних книг Ourboox та онлайн-генератором хмарних слів — Tagul.

Telegram Channel