Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Музеї історії Луцького братства вшанують Данила Братковського

Захід пройде у Музеї історії Луцького братства.

volyn-museum.com.ua

У Музеї історії Луцького братства вшанують Данила Братковського

27 листопада відбудеться круглий стіл на тему «Увічнення пам’яті св. мчн. Данила Братковського в Луцьку»

У межах заходу діятиме виставка про наукову, просвітницьку та промоційну роботу Волинського краєзнавчого музею і його відділів по вшануванню імені св. мчн. Данила Братковського, інформує Музейний простір Волині.

Учасники круглого столу обговорять проблематику пропозицій за рішенням Луцької міської ради «Про пошанування пам’яті святого мученика Данила Братковського». Окрема увага буде приділена встановленню в Луцьку пам’ятника Данилу Братковському, зокрема долі проекту–переможцю конкурсу 2014 р., а також місцю захоронення поета – крипті братської Хрестовоздвиженської церкви.

Окрема увага буде приділена встановленню в Луцьку пам’ятника Данилу Братковському, зокрема долі проекту–переможцю конкурсу 2014 р., а також місцю захоронення поета – крипті братської Хрестовоздвиженської церкви. 

До участі в круглому столі запрошують лучан, представників міських самоврядних структур, представникі Церкви, істориків, краєзнавців, митців. За результатами круглого столу буде вироблено резолюцію і сценарій подальших дій.

Час події: 27 листопада 2018 р., 15.30 – 16.30
Місце події: Луцьк, вул. Йова Кондзелевича, 5.

Telegram Channel