Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Таке відео варто показувати жителям окупованих територій», – волинський капелан про фільм газети «Волинь»

І ожили пекучі спогади...

Фото: Олександра ДУРМАНЕНКА.

«Таке відео варто показувати жителям окупованих територій», – волинський капелан про фільм газети «Волинь»

Пацієнтам та працівникам Волинського обласного госпіталю ветеранів війни продемонстрували документальну стрічку «Я вірю, що закінчиться війна»

Учасники АТО, а також представники старшого покоління ветеранів зібралися в невеликому залі, щоб переглянути відео про захисників України з Горохівського району. Хоча більшість пацієнтів госпіталю своїми очима бачили війну, чимало з них не могли стримати сліз під час перегляду фільму.

Щиріше, ніж будь-які слова...

Обговорюючи згодом стрічку, протоієрей УПЦ КП, капелан Степан Гайгель зазначив, що, коли був на передовій, ніколи не плакав, а це відео його розчулило, тому він вважає, що такі сюжети потрібно демонструвати на Донбасі, щоб повністю навернути людей, спантеличених російською пропагандою, на наш бік.

Євгенія Харків розповідає про історію створення стрічки.

Ініціатор створення фільму Євгенія Харків розповіла, що розуміє емоції глядачів, як ніхто, адже сама чекала впродовж 15 місяців свого чоловіка із фронту.

Ветерани вважають, що такі фільми потрібні!

Головний редактор газети «Волинь» Олександр Згоранець подарував бійцям спеціальний випуск видання – «Фронтову читанку», нові випуски журналів «Так ніхто не кохав», «Читанка для всіх» та «Цікавої газети на вихідні».

Подарунки від «Газети Волинь».

Telegram Channel