Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку з'явиться два нових модернізованих військових  літаки

Із переданої техніки два винищувачі МіГ-29 полетять до Луцька.

Фото: сайт Президента України.

Волинь-нова

У Луцьку з'явиться два нових модернізованих військових літаки

Учора Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко передав озброєння та військову техніку командирам військових підрозділів та бойових машин. Глава держави вручив відповідні сертифікати на техніку

До складу Збройних Сил України було передано кілька бойових літаків, а саме багатоцільові винищувачі Міг-29 та важкі багатоцільові високоманеврові всепогодні винищувачі Су-27. До військ також були передані бойові та транспортні гелікоптери навчально-тренувальні і навчально-бойові літаки Л-39 та безпілотні авіаційні комплекси Spectator М. Уся військова техніка та озброєння пройшли ремонт та модернізацію на вітчизняних підприємствах оборонно-промислового комплексу.

До складу Збройних Сил України було передано кілька бойових літаків, а саме багатоцільові винищувачі Міг-29 та важкі багатоцільові високоманеврові всепогодні винищувачі Су-27.

Із переданої техніки два винищувачі МіГ-29 полетять до Луцька. Про це повідомив на своїй сторінці  у Фейсбуці колишній очільник області Володимир Гунчик.

Telegram Channel