Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівному злапали злодія, який намагався «обнести» магазин

Ти дивись, який ласий до чужого майна!

pohnews.org

У Рівному злапали злодія, який намагався «обнести» магазин

Тепер зловмисника притягнуть до криміналу

Група реагування Управління поліції охорони миттєво виїхала на сигнал «Тривога» до охоронюваного магазину, що знаходиться на вулиці Гагаріна, повідомляє rivne.media з посиланням на Управління поліції охорони в Рівненській області.

Прибувши на виклик, поліцейські охорони відразу оглянули об’єкт та побачили, що одне з вікон приміщення було віджате викруткою, а біля нього лежать сканер для товару та блок живлення, які правопорушник  встиг винести з магазину.

Зайшовши до приміщення, правоохоронці виявили чоловіка, котрий вже відкрив сейф та складав гроші в сумку.

Зайшовши до приміщення, правоохоронці виявили чоловіка, котрий вже відкрив сейф та складав гроші в сумку. Зловмисником виявився 22 – річний житель міста.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Рівненського міського відділу поліції. Чоловіка було доставлено у відділок поліції.  

Подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правопорушення, яке кваліфікували за частиною 3, статті 185 - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Чоловікові загрожує позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Telegram Channel