Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Для нововолинців з обмеженими можливостями організували ярмарок вакансій

Відбувся конструктивний діалог.

Нововолинська міська рада.

Для нововолинців з обмеженими можливостями організували ярмарок вакансій

Робота потрібна усім, аби не почуватися покинутими і самотніми

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю у Нововолинській міській філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій для підприємця Ольги Михайлівни Ілляшук, у якому взяли участь 14 осіб з обмеженими можливостями. Про це з посиланням на прес-службу міської ради, повідомляє портал Нововолинськ.com.ua.

Розпочала захід представник Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості, яка представила підприємця і побажала безробітним знайти повноцінну роботу та отримувати гідну заробітну плату.

 З особами, що зацікавились провели індивідуальну співбесіду.

Продовжила розмову пані Ольга, яка презентувала свій заклад, розповіла про історію його розвитку. За її словами, кафе «HERO» безперервно розвивається і шукає активних, готових навчатися та працювати в команді, ініціативних працівників, які б змогли зробити свій вклад у його діяльність. Основний склад працівників – офіціант, бармен, кухар, кухонний працівник.

Керівник ознайомила присутніх з вимогами до претендентів на дані посади та обов’язками, про розмір заробітної плати, режим та умови праці, соціальні гарантії. У ході конструктивного діалогу шукачі роботи отримали відповіді на питання які їх цікавили, обмінялись думками.

З особами, що зацікавились провели індивідуальну співбесіду. У результаті заходу 1 особа виявила бажання відвідати роботодавця, щоб ознайомитись із закладом та обсягами роботи, а в подальшому влаштуватись на роботу.

Telegram Channel