Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Братство бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан» запрошує на свято!

Захід безкоштовний та вільний для відвідування.

Луцька міська рада.

Братство бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан» запрошує на свято!

«Луцьк — твоє медове місто!», - кажемо ми туристам. «Луцьк — наше медове місто!», - кажуть самі лучани. Адже мед у нас у пошані вже майже 1000 років!

Як повідомляється на офіційному сайті Луцької міської ради, 09 грудня о 12.00 год. Братство бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан» у Палаці культури Луцька і на Театральному майдані проведе свято Братської свічі.

О 12.00 в рамках свята відбуватиметься фіксація представником Книги рекордів України нового рекорду — створення найбільшої в Україні цільнолитої воскової свічі. В цей же час на Театральному майдані проходитиме ярмарок оздоровчих продуктів бджільництва. Лучани і гості нашого міста зможуть скуштувати і протестувати, спробувати і придбати різні сорти меду, медові смаколики, лікувальні продукти, медову косметику, віск і вироби з нього.

 О 12.00 в рамках свята відбуватиметься фіксація представником Книги рекордів України нового рекорду — створення найбільшої в Україні цільнолитої воскової свічі.

А о 13.00 лікар-апітерапевт Дмитро Сенишин з міста Східниця прочитає лекцію «Апітерапія та оздоровчі продукти бджільництва»для усіх зацікавлених і надасть кваліфіковані консультації.

Захід безкоштовний та вільний для відвідування.

Управління туризму та промоції міста.

Telegram Channel