Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Для діток провели свято «Повір у себе»

Малих спортсменів відзначили дипломами та подарунками.

Луцька міська рада.

Для діток провели свято «Повір у себе»

КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» в рамках проведення Всеукраїнських масових спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» організував спортивне свято «Повір у себе» для дітей з особливими потребами

Як повідомляється на офіційному сайті Луцької міської ради, захід відбувся на базі КЗ «ЗДО № 28 Компенсуючого типу (спеціальний) для дітей з вадами розвитку» (вул. Даньшина, 4).

Команди «Капітошки», «Смайлики», «Промінчики» та «Живчики» брали участь у таких естафетах: «Фітбол», «Знайди кульку», «Тунель», «Біг з перешкодами», «Збудуй піраміду». Дітлахи долаючи перешкоди, змагалися  у спритності, винахідливості та весело й активно провели час. Усі вони довели, що готові до фізичних випробувань.

 Наступне спортивне свято в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» комунальний заклад «Спорт для всіх» планує організувати 12 грудня цього року з вихованцями дошкільного навчального закладу № 21 Луцької міської ради (вул. Марка Вовчка, 6).

Окрім спортивних естафет, організатори підготували веселу руханку, яку із задоволенням вправно виконували всі вихованці дошкільного закладу. Також учасники і гості свята мали змогу подивитись показові виступи юних талантів.

Висловлюємо слова вдячності адміністрації закладу дошкільної освіти за співпрацю та всім хто брав участь у заході. Наступне спортивне свято в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» комунальний заклад «Спорт для всіх» планує організувати 12 грудня цього року з вихованцями дошкільного навчального закладу № 21 Луцької міської ради (вул. Марка Вовчка, 6).

КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Telegram Channel