Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Полтаві «взяли» сепаратиста, який отримав нагороду від Путіна

Просто так Путін нагороди не роздає.

Фото: СБУ.

Волинь-нова

У Полтаві «взяли» сепаратиста, який отримав нагороду від Путіна

Служба безпеки України викрила на Полтавщині організацію, яка займалася поширенням матеріалів сепаратистського змісту, які мали дестабілізувати ситуацію в Україні

Її керівник Сергій Проваторов отримав нагороду з рук російського президента, інфомує прес-служба СБУ.

«Оперативниками спецслужби були встановлені особи з-поміж мешканців Полтави, які сповідуючи відверті проросійські погляди, на замовлення кураторів з РФ готували та поширювали друковані матеріали, які мали на меті сформувати вигідну країні-агресору думку й у такий спосіб вносити дестабілізацію у суспільно-політичну ситуацію як на території регіону, так в і державі загалом, оскільки значна частина з виготовлених примірників друкованої продукції направлялась в інші регіони нашої держави. За вказану деструктивну діяльність, фігуранти отримували грошову винагороду від російських спонсорів.

Сергій Проваторов отримав державну нагороду РФ «медаль Пушкіна» від президента РФ Володимира Путіна

А керівник так званого «Правління всеукраїнського союзу громадських організацій «Об'єднання організацій співвітчизників «Русское содружество» Сергій Проваторов отримав державну нагороду РФ «медаль Пушкіна» від президента РФ Володимира Путіна», - ідеться в повідомленні.

У членів угруповання вилучили примірники друкованої продукції, заборонену в Україні символіку країни-агресора, комп'ютерну техніку. Затриманим загрожує до трьох років в'язниці.

Telegram Channel