Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сьогодні поранено українського солдата

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

OlegNews

Сьогодні поранено українського солдата

Російські окупаційні війська за день 11 разів порушили режим припинення вогню

Упродовж поточної доби, російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. Про це повідомляє Операція об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбук.

По опорних пунктах наших військ поблизу населених пунктів хутір Вільний, Авдіївка, Тарамчук, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутове російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. 

Зокрема, ворог відкривав прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік Новотошківського, що на Луганщині та хутора Вільного на Попаснянському напрямку. По опорних пунктах наших військ поблизу населених пунктів хутір Вільний, Авдіївка, Тарамчук, Красногорівка, Павлопіль, Водяне та Гнутове російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У ході бойових дій, 9 грудня, поранення зазнав один військовослужбовець Об'єднаних сил. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Telegram Channel