Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Патрульні знайшли в машині рівнянина майже 50 кілограмів бурштину

Слідчим підготовлено клопотання до суду про накладання на вилучене «сонячне» каміння арешту.

Патрульна поліція Рівненської області

Патрульні знайшли в машині рівнянина майже 50 кілограмів бурштину

Учора, близько 18 години, під час патрулювання на вулиці Млинівській обласного центру патрульні зупинили автомобіль марки BMW за порушенням ПДР України: не здійснив зупинку перед знаком «Проїзд без зупинки заборонено», виїжджаючи з АЗС

Під час поверхневої перевірки у відповідності до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» у 32-річного рівнянина інспектори виявили в багажнику автомобіля мішки з вмістом схожим на бурштин-сирець.

Слідчо-оперативна група вилучила 46 кілограмів розфасованого «сонячного» каміння.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (порушення вимоги дорожнього знаку) КУпАП.

Слідчо-оперативна група вилучила 46 кілограмів розфасованого «сонячного» каміння, яке знаходилося у мішках. Від надання будь-яких показів чоловік відмовився.

За фактом зберігання майна, здобутого злочинним шляхом, слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження каміння бурштину-сирцю скеровуватимуть на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення рівнянину про підозру у вчиненні злочину.

Автомобіль BMW поліцейські помістили на територію відділу поліції.

Джерело: Патрульна поліція Рівненської області.
Telegram Channel