Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У селі Тростянець Ківерцівського району освятили капличку-купальню для хрещення діток (Фото)

Освятили капличку-купальню.

Сергій Ледвовк

У селі Тростянець Ківерцівського району освятили капличку-купальню для хрещення діток (Фото)

В таїнстві Хрещення прощаються всі скоєні до того гріхи, а охрещувана людина дає обіцянку жити надалі за заповідями Божими

На чин освячення, яке з благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла, очолював декан Ківерцівського деканату о. Іван Семенюк, якому співслужили настоятель місцевого храму о. Сергій Ледвовк, о. Юрій Трокун, о. Євген Рудь, та о. Василь Довбуш прийшло багато дітей, для яких ця подія запам'ятається на довго. Адже через роки, коли вони будуть приносити своїх дітей до Хреста, будуть згадувати не тільки той день, коли вони були присутні на освяченні, але й благодійника який збудував цю купальню Сергія Олександровича Мосійчука.

"Кожна дитина, яка народжується буде принесена сюди щоб прийняти перші святі таїнства Хрещення і Миропомазання."

Також на цьому дійстві були присутні сільський голова Олександр Ковальчук, голова Ківерцівської держадміністрації Валерій Ткачук, та його заступник Яна Церкевич.

У своєму слові о. Іван звертаючись до присутніх, сказав: "Кожна дитина, яка народжується буде принесена сюди щоб прийняти перші святі таїнства Хрещення і Миропомазання. Хто не народиться від води і Духа Святого, той не може увійти в Царство небесне. Благодать Духа Святого сходить під час таїнства Миропомазання." А також закликав на кожного Боже благословення.

 
 
 
 
Джерело: Сергій Ледвовк
Telegram Channel