Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Підкормільські гімназисти відкрили мережу їдалень, в яких пригощатимуть дзьобатих салом, зерном, калиною та горобиною (фото)

Смачного, дзьобаті!

НПП "Прип'ять-Стохід"

Підкормільські гімназисти відкрили мережу їдалень, в яких пригощатимуть дзьобатих салом, зерном, калиною та горобиною (фото)

Школярі добре попрацювали над виготовленням годівничок

Акція "Допомога птахам взимку" масштабно, креативно та творчо продовжилася у Підкоромільській гімназії з учасниками шкільного лісництва, керівником якого є вчитель біології Людмила Приходько, яка і була ініціатором спільної екологічної роботи.

Саме вона об’єднала співпрацю працівників НПП "Прип’ять-Стохід", а також ДП "Любешівське ЛМГ". 

В ході шкільної акції учні взяли активну участь у конкурсі малюнків та виготовили багато різних годівничок, які наповнили різними кормами.

В ході шкільної акції учні взяли активну участь у конкурсі малюнків та виготовили багато різних годівничок, які наповнили різними кормами. Поширену та цікаву інформацію про зимуючих птахів Віта Домашич передала у відео-презентаційних матеріалах, якими зацікавила учнів до вивчення та охорони пташиного світу.

Для закріплення знань з орнітології працівники парку провели орнітологічний КВК, де учні показали велику зацікавленість, кмітливість і ерудованість. Кращих та активних учасників заходів нагородили екологічними іграми, та різними інформаційними матеріалами про парк.

Практичний природоохоронний захід завершився розвішуванням годівничок, в ході якого Шукалович Ольга провела майстер-клас «Зробимо годівничку- нагодуємо синичку». І наголосила про доцільність засипати корм в той самий час, а при відсутності насіння можна підвішувати шматки несоленого сала та ягоди калини і горобини. 

Своїми діями кожен свідомий житель планети може допомогти птахам перезимувати, а вони примножать урожайність наших садів і звеселятимуть своїм співом і поведінкою наше життя!

Telegram Channel