Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Олександр Савченко зустрівся з родинами загиблих Героїв АТО

Голова облдержадміністрації зустрівся з дітками загиблих воїнів АТО у РЦ «Промінь», де вручив солодкі їм подарунки.

Фото: Волинська ОДА.

Волинь-нова

Олександр Савченко зустрівся з родинами загиблих Героїв АТО

Подарунки для дітей загиблих воїнів та зустріч з вдовами учасників АТО – таким був суботній день 15 грудня 2018 року у голови облдержадміністрації Олександра Савченка. День – сповнений приємними та радісними емоціями і теплими словами

Долучитись до поздоровлень з нагоди новорічно-різдвяних свят обласну державну адміністрацію в особі Олександра Савченка запросив волонтер Руслан Теліпський, який упродовж вихідних влаштував для більше 120-ти дітей та їх мам і рідних різноманітну розважальну програму з подарунками. Зокрема, ігри, розваги, аквагрим, фотосесії, басейн, екскурсії, перегляд мультфільму, дискотека тощо – для дітей, та майстер-класи, лекції психолога, концерт – для їх мам.

Так, голова облдержадміністрації зустрівся з дітками загиблих воїнів АТО у РЦ «Промінь», де вручив солодкі їм подарунки. До слова, солодощі придбати допоміг соціально-відповідальний бізнес області. Опісля – діти пішли на перегляд мультфільму.

Долучитись до поздоровлень з нагоди новорічно-різдвяних свят обласну державну адміністрацію в особі Олександра Савченка запросив волонтер Руслан Теліпський, який упродовж вихідних влаштував для більше 120-ти дітей та їх мам і рідних різноманітну розважальну програму з подарунками.

Зустріч з вдовами АТО відбулась пізніше в Луцькому базовому медичному коледжі, де перед початком концерту керівник виконавчої гілки влади в області вручив відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» Руслану Теліпському – людині, завдяки якій став можливим такий насичений позитивом і добром для родин загиблих Героїв день.

 

 - Мені приємно з вами. Хочу, щоби ми разом з вами постійно спілкувались. Є багато питань, навіть чисто побутових, з якими ви можете звертатись у будь-який час. Хочу, щоби ваші діти були щасливі і отримували все. Батька, звичайно, це не поверне, але ви заміняєте все. Ці дітки – це наше майбутнє. Ми повинні давати діткам оптимізм. Так, є багато проблем, але ми відкриті. Хочемо допомагати ще більше, тож підказуйте та направляйте нас. Радий, що маю нагоду бути з вами, - сказав у розмові з вдовами Олександр Савченко.

Своєю чергою, присутні у залі дружини загиблих воїнів подякували голові ОДА та подарували йому вишиванку, яку зробили своїми руками. Вручила її Ірина Смирнова, яка є керівником проекту «Нить продовження життя», в рамках якого вдови і матері полеглих бійців в якості реабілітації вишивають.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Telegram Channel