Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Чи прийде Миколай до важкохворої дівчинки із Горохівського району?

Допоможіть врятувати дитину!

Леся ПАВЛІК

Чи прийде Миколай до важкохворої дівчинки із Горохівського району?

Напередодні улюбленого свята усіх дітлахів мама 8-річної Вікторії Павлік із села Скобелка просить небайдужих волинян: «Допоможіть нашій донечці жити без мук»

Рідні збирають дівчинці кошти на обстеження та лікування за кордоном.

Про це йдеться на сторінці батька Вікторії Володимира Павліка у «Фейсбуці».

Життя дівчинки зіткане зі страждань і болю. Згорьовані батьки стукають у всі двері, аби полегшити стан дитини.

Коли в їхній сім’ї народилася трійня, про цю радісну подію писали й говорили всі. А згодом Павліки самі були змушені звертатися у засоби масової інформації, щоб поділитися своєю бідою з небайдужими людьми, на допомогу яких розраховують. В однієї з дівчаток виявили дуже серйозні проблеми зі здоров’ям. Вікуся, на відміну від своїх братика і сестрички, не могла ходити, повноцінно розвиватися. У неї діагностували дитячий церебральний параліч, подвійну геміплегію, когнітивну недостатність, симптоматичну епілепсію, кісту лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку, внутрішню компенсовану гідроцефалію.

Життя дівчинки зіткане зі страждань і болю. Згорьовані батьки стукають у всі двері, аби полегшити стан дитини. Кажуть, лікувати Вікторію погодилися в ізраїльській лікарні. Але навіть обстеження у клініці сільська родина не може самостійно оплатити. Дівчинці також необхідно проходити курси реабілітації, які теж дуже дорогі.

Усі, кому небайдужа доля 8-річної Вікусі Павлік, можуть переказати кошти за такими реквізитами:

Рахунок у ПриватБанку: 5168 7427 1002 1423, мама Павлік Леся Олексіївна, тел. 097 873 16 63.

Telegram Channel