Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Поліція затримала підозрюваного у замовленні вбивства учасника АТО 

Долю затриманого визначить суд.

houstondwi/Photos mp Flickr

Поліція затримала підозрюваного у замовленні вбивства учасника АТО 

31 липня в Бердянську Запорізької області застрелили місцевого активіста та ветерана АТО Віталія Олешка (позивний Сармат)

Поліцейські затримали підозрюваного у причетності до вбивства активіста. Про це 17 грудня повідомив заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook, передає Zaxid.net.

Чоловіка затримали в харківському аеропорту, коли підозрюваний намагався вилетіти за кордон.

У повідомленні зазначається, що чоловіка затримали в харківському аеропорту, коли підозрюваний намагався вилетіти за кордон. Ім'я затриманого не уточняється, але, за словами Аброськіна, йдеться про мешканця Дніпра, який, за версією правоохоронців, може бути одним із замовників вбивства Олешка.

Віталій Олешко був добровольцем батальйону Донбас, брав участь у боях за Іловайськ. У поліції одразу заявили, що вбивство Олешка було замовним. 3 серпня Бердянський міськрайонний суд Запорізької області заарештував усіх чотирьох підозрюваних у вбивстві Олешка.

Також повідомлялося, що убивство Олешка, яке реалізував екс-боєць батальйону Торнадо Артем Матюшин, замовив підприємець, власник бердянського ресторану «Мохіто». В якості оплати за послуги він пообіцяв винагороду у вигляді фінансової допомоги у розвитку будь-якого бізнесу.

Telegram Channel