Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Пластуни передадуть лучанам Вифлеємський вогонь миру

Запрошуємо усіх!

Волинь-нова

Пластуни передадуть лучанам Вифлеємський вогонь миру

19 грудня о 17:00 год., на Театральній площі після запалення головної ялинки міста осередок Національної скаутської організації «Пласт» передасть Вифлеємський вогонь миру громаді міста

Вифлеємський Вогонь Миру — це символічний Вогонь, який скаути привозять з місця народження Ісуса Христа у Вифлеємі та поширюють по всьому світу. Світло має важливе значення, оскільки символізує мир, любов та добро, і символічно  об’єднує всіх українців у Святвечір. Пластуни беруть участь у цій міжнародній акції вже 22 рік поспіль, традицію започаткували австрійські скаути у 1984 році.

 Завершиться поширення Вогню традиційно, 6 січня, - у переддень Різдва Христового.

Завершиться поширення Вогню традиційно, 6 січня, - у переддень Різдва Христового. До цього моменту члени скаутської організації «Пласт» передаватимуть Вогонь у лікарні, геріатричний центр, громадам міста, церкви, костели різних конфесіях, міській раді, а також військову частину та госпіталь.

Пласт – Національна скаутська організація України є неполітичною молодіжною організацією. Це середовище однодумців, де молодь самовдосконалюється та вчиться відповідальності, щоб творити майбутнє України.

Telegram Channel