Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Діти-сироти з Горохівщини отримали подарунки

Святого Миколу Чудотворця вважають покровителем дітей.

Горохівська РДА

Діти-сироти з Горохівщини отримали подарунки

19 грудня 2018 року для дітей-сиріт організували урочистості з нагоди Дня Святого Миколая

В кінотеатрі «Волинь» відбулося районне свято для дітей соціально вразливих категорій. Звісно, малюки, які потребують особливої опіки та піклування, отримали не лише гарні враження, а й солодкі подарунки.Теплі слова вітань від виконавчої влади району, органів місцевого самоврядування адресували голова райдержадміністрації Юлія Гринчук, голова районної ради Тарас Щерблюк. Як і годиться такої днини, привітали із прийдешніми святами та побажали добра, злагоди, здоров’я та, звісно, миру усій країні.

По завершенні короткої урочистої частини дітвора із задоволенням подивилася новорічний фільм у 3D форматі. Потому всі пішли до новорічної ялинки. Не обійшлося й без святкових хороводів довкола лісової красуні – ялинки.

По завершенні короткої урочистої частини дітвора із задоволенням подивилася новорічний фільм у 3D форматі.

Довідково: Свято Святого Миколи в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією, в ніч із 18 на 19 грудня святий Микола приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей на західній Україні встановилася традиція писати святому Миколаю листа, у якому дитина вказує, що хорошого та поганого вона вчинила протягом року, і просити про подарунки. 

Джерело: Горохівська РДА
Telegram Channel