Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині апробовували тестові завдання ЗНО

На 27 сесіях апробовано 375 комплектів завдань

ВІППО

На Волині апробовували тестові завдання ЗНО

Особливістю даної апробації стала перевірка змісту аудіювання - розуміння учасниками тестування іноземної мови на слух

а виконання спільного наказу управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА та Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти від 27.11.2018 р. № 657/137-о та річного плану роботи інституту центром ЗНО та моніторингових досліджень 05-19 грудня ц. р. проведено другий етап апробації тестових завдань на базі закладів освіти Волинської області.

На апробацію винесено основні навчальні предмети ЗНО: українська мова, історія України, математика, фізика, хімія, біологія, географія, німецька та французька мови. Особливістю даної апробації стала перевірка змісту аудіювання - розуміння учасниками тестування іноземної мови на слух.

На апробацію винесено основні навчальні предмети ЗНО: українська мова, історія України, математика, фізика, хімія, біологія, географія, німецька та французька мови.

Всього на 27 сесіях апробовано 375 комплектів завдань учнями та студентами 14 закладів загальної середньої та вищої І-ІІ р.а. освіти Волинської області згідно з вибіркою.

Забезпечували організацію та проводили адміністрування апробації завідувач центру ЗНО та моніторингових досліджень ВІППО А. О. Корнейко, методисти центру Р. С. Кутовий та І. І. Олевська.

Центр ЗНО та моніторингових досліджень інституту висловлює подяку учасникам важливого у контексті підготовки до ЗНО-2019 заходу.

Джерело: Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти
Telegram Channel