Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Денис Берінчик про свою перемогу: «Мені було шкода його голову» (Відео)

«Що мені більше подобається: бокс чи танці? Звичайно, бокс! Краще боксу тільки… бокс!»

Фото Youtube.com.

Денис Берінчик про свою перемогу: «Мені було шкода його голову» (Відео)

Ще один українець став чемпіоном світу з боксу. Інтерконтинентальним!

Вчора у Броварах на Київщині відбувся вечір боксу, головною родзинкою якого став бій за звання чемпіона WBO International у легкій вазі між українцем Денисом Берінчиком і філіпінцем Росекі Крістобалем.

Суперник був набагато вищий за Дениса, тому, як інформує sport.ua, українцю довелося витратити певний час, щоб знайти необхідну дистанцію. Більше того, Крістобаль у перших раундах сміливо йшов на розмін із Берінчиком і виглядав непогано.

Але вже після третього раунду українець став нарощувати свою перевагу. У шостому Кристобаля врятував лише гонг. А ось у сьомому українець затиснув суперника у кутку рингу і став «добивати». Суддя, звісно, вчасно зупинив бій, адже філіпінець вже навіть не захищався…

У сьомому українець затиснув суперника у кутку рингу і став «добивати». Суддя, звісно, вчасно зупинив бій, адже філіпінець вже навіть не захищався…

– Мені було шкода його голову, – сказав після бою наш боксер.

Таким чином 30-річний Денис Берінчик (на фото) здобув перемогу технічним нокаутом і здобув титул чемпіона WBO International у легкій вазі.

Зазначимо, що чемпіоном світу у легкій вазі за версіями WBA і WBO є теж наш співвітчизник 30-річний Василь Ломаченко. Але команда Бернічика виключає їхній бій за об’єднання поясів.

Telegram Channel