Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Донька загиблого Героя з Любомля: «Я пишаюсь таточком своїм»

Донька загиблого Анатолія Федчишина з позивним «Білий» представила пісню «Я тебе ненавиджу війна»

Донька загиблого Героя з Любомля: «Я пишаюсь таточком своїм»

Вихованка Любомльського Будинку школяра Вікторія Федчишина взяла участь в обласному фестивалі для творчих дітей учасників АТО «Самоцвіти»

Захід відбувся у Волинському державному центрі естетичного виховання учнів загальноосвітніх шкіл та технічних навчальних закладів. Про це пише Район.Любомль.

Донька загиблого Анатолія Федчишина з позивним «Білий» представила пісню «Я тебе ненавиджу війна» (керівник Світлана Купира). Дівчинка співала:

«Я пишаюсь таточком своїм

Українським хлопцем із Волині,

Що життя поклав за рідний дім,

Зупинив ворожу цю навалу!»

Донька загиблого Анатолія Федчишина з позивним «Білий» представила пісню «Я тебе ненавиджу, війна».

Нагадаємо, Анатолій Федчишин був солдатом Збройних сил України, командиром Рівненської розвідгрупи Добровольчого українського корпусу «Правого Сектору». 10 серпня 2014 року загинув в бою під Іловайськом Донецької області.

Учасники фестивалю виступали в різних номінаціях: театральне мистецтво, вокал, хореографія, образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво.

У рамках заходу проводилась благодійна акція «Подаруй дитині казку» з метою збору дитячих книжок, іграшок, власноруч виготовлених сувенірів для дітей на Сході, до якої долучилися вихованці Любомльського Будинку школяра.

Діяла патріотична виставка картин «Дякую захиснику», на якій представлені роботи юних художників з різних куточків області.

Telegram Channel