Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Луцьку відкриється резиденція Святого Миколая

Запрошуємо у замок Любарта.

@SreetWeekend.

У Луцьку відкриється резиденція Святого Миколая

Подарувати частинку мрії може кожен

Як повідомляється на сторінці події у «Фейсбуці»: «...з 31 грудня 2018 року по 01 січня 2019 року на території замку Любарта діятиме Резиденція Святого Миколая в рамках благодійної акції «Не будь байдужим!».

Місце, де кожен, а в першу чергу, дітки, зможуть передати у дитячий будинок запакований власноруч подарунок і приємне лист-побажання у конверті. Одяг, солодощі, іграшки, олівці, книги та кольорові блокноти, запашні засоби гігієни та багато інших подаруночків передадуть малечі наші слова: «Ми любимо тебе! З Новим роком!». Тому готуйте частинку свята і несіть її до нас!

 «Місце, де кожен, а в першу чергу, дітки, зможуть передати у дитячий будинок запакований власноруч подарунок і приємне лист-побажання у конверті».

А ще Резиденція - це чудове місце для сімейних фотографій, дитячих «секретиків» зі Святим Миколаєм, місце для загадування свого найпотаємнішого бажання на наступний рік.

А додатовим бонусом до благодійної акції від Святого Миколая стане розіграш трьох цінних подарунків серед тих, хто напише лист-побажання для діток, під час фестивалю у замку.

Не будьте байдужими!»

Telegram Channel