Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
61 депутат пропустив 90% голосувань Ради у грудні

Фото з вільних джерел

61 депутат пропустив 90% голосувань Ради у грудні

252 народні депутати пропустили 50% голосувань Верховної Ради в грудні. Із них 61 нардеп пропустив понад 90% голосувань.

17 політиків не проголосували жодного разу за місяць. Нульові показники голосувань у Євгена Мураєва, Семена Семенченка, Дениса Омельяновича, Миколи Фролова, Юрія Солода, Гліба Загорія, Романа Зварича, Петра Сабашука, Ігоря Шкірі, Віталія Чепиноги, Дмитра Яроша, такі дані повідомляє Комітет виборців України.

За даними веб-сайту ВР офіційно вони пропустили голосування з невідомих причин, тобто, не через хворобу чи відрядження.

Жодного разу не проголосували депутати-втікачі: Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко. Не голосували також В’ячеслав Константіновський та Андрій Журжій, які заявили про складання депутатських повноважень, а також Надія Савченко, яку утримують під вартою.

За даними веб-сайту ВР офіційно вони пропустили голосування з невідомих причин, тобто, не через хворобу чи відрядження.

Частина відомих депутатів проголосували лише кілька разів за місяць. Серед них Дмитро Добкін (взяв участь в 0,3% голосувань), Михайло Поплавський (1%), Андрій Білецький (2%), Вадим Рабінович (2%), Костянтин Жеваго (2%), Віталій Купрій (2%), Наталія Королевська (4%), Сергій Льовочкін (7%), Михайло Добкін (10%).

Натомість, найвищі показники голосувань у Віктора Пинзеника (100% голосувань), Михайла Бондаря (99%) та Івана Спориша (99%).

Всього у грудні відбулося дванадцять пленарних засідань ВР, на яких було проведено 335 голосувань. Зокрема, було прийнято закони щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення (№9355-5), а також перейменування УПЦ МП (№5309).

Telegram Channel