Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Кращих відзначили спортивними «Оскарами»

Бажаємо нових звершень!

Радіо Трек.

Кращих відзначили спортивними «Оскарами»

На Рівненщині вручали нагороди атлетам та діячам спортивної галузі

Як повідомляє портал Радіо Трек, «Найкращою спортсменкою року» визнано Наталію Прищепу – дворазову чемпіонку Європи з бігу на 800 метрів.

«Найкращим спортсменом року» став Михайло Романчук – чемпіон світу та чемпіон Європи з плавання. Минулий сезон для спортсмена був дуже вдалим, адже у 2018 році на плавця чекав успіх у всіх змаганнях. Перемогу в номінації «Найкращий тренер року» здобув Сергій Бондар – заслужений тренер України зі стрільби кульової, наставник Олега Омельчука.

«Найкращою командою року» визнано жіночу команду баскетбольного клубу «Рівне», яка виборола «бронзу» у чемпіонаті України.

«Сенсацією року» став Дмитро Гонта. 16-річний рів нянин завоював бронзову нагороду у кульовій стрільбі з пістолета на 10 м на ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх в Аргентині.

«Спортивною славою Рівненщини» стала Ольга Земляк – бронзова призерка Олімпійських ігор у Лондоні 2012 року.

У номінації «Найкращий спортивний організатор» відзначено Сергія Ліщука – президента баскетбольного клубу «Рівне».

Традиційно відзначили представників паралімпійського руху, вихованців регіонального центру «Інваспорт» у номінації «Сильні духом». У цьому році кращим визнано Миколу Синюка – бронзового призера чемпіонату Європи та чемпіонату світу з веслування на каное.

«Спортивною славою Рівненщини» стала Ольга Земляк – бронзова призерка Олімпійських ігор у Лондоні 2012 року. Переможцем номінації «Разом з олімпійцями» визнано Олега Жоха, який у 2018 році став восьмиразовим чемпіоном світу з армспорту. У номінації «Меценат спортивного року» визначено компанію «Авто плюс».

«Народний вибір» отримав Олег Омельчук – чемпіон Європи, бронзовий призер чемпіонату світу зі стрільби кульової. У номінації «Чесна гра» перемогу отримала Наталія Прищепа – дворазова чемпіонка Європи з бігу на 800 метрів. Весь світ побачив благородний вчинок Наталії після фінішу у півфіналі чемпіонату Європи з легкої атлетики, коли вона повернулася і допомогла піднятися спортсменці-суперниці з Бельгії.

Перемогу в номінації «Об’єктивність та компетентність» у свій актив записала телерадіокомпанія «UA: Рівне».

Telegram Channel