Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Горохівщині створили робочу групу щодо вирішення проблеми будівництва сміттєвого полігону

У новий рік потрібно входити цивілізовано

facebook.com/Юлія Гринчук

На Горохівщині створили робочу групу щодо вирішення проблеми будівництва сміттєвого полігону

Нагадаємо, учора мешканці села Цегів перекрили рух транспорту. До протестувальників відразу ж вирушили чиновники, серед яких і голова райдержадміністрації Юлія Гринчук

Про ситуацію з будівництвом полігону очільниця району написала на своїй сторінці у «Фейсбуці». За словами Юлії Гринчук, за всі чотири місяці перебування її на посаді голови райдержадміністрації, учорашній день, мабуть, був найбільш активний в плані спілкування з жителями району.

Підтримую протестувальників у тому, що з жителями необхідно було проводити обговорення і консультації щодо місця розташування об'єкта, але виступаю проти незаконних дій, що мають місце, на сьогоднішній день, у перешкоджанні діяльності забудовника.

«Дійсно, гостро поставлене питання жителями с.Цегів, с.Холонів та смт Мар'янівка щодо будівництва полігону твердих відходів, необхідно не лише обговорювати, а й вишуковувати можливості досягнення компромісу. Шкодую, що лише на стадії початку будівництва під'їздної дороги,а не в самому початку розробки проекту та його затвердження і погодження, я маю можливість бути долученою до процесу. Підтримую протестувальників у тому, що з жителями необхідно було проводити обговорення і консультації щодо місця розташування об'єкта, але виступаю проти незаконних дій, що мають місце, на сьогоднішній день, у перешкоджанні діяльності забудовника», - зазначила Юлія Гринчук. 

Чиновниця сподівається, що створена робоча група, буде ефективним інструментом у знайдені правильного рішення, щодо продовження/не продовження будівництва і  у новий рік район увійде цивілізовано, не втративши ні державних коштів, ні можливостей.

А ще голова Горохівської райдержадміністрації впевнена: саме у відкритому спілкуванні можна знайти спільну мову і компроміс у більшості із піднятих питань.

Telegram Channel