Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
З волинськими мальтійцями дружать і святий Миколай, і дід Мороз

Мальтійська служба допомоги понад 20 років допомагає знедоленим.

Maria

З волинськими мальтійцями дружать і святий Миколай, і дід Мороз

Як розповіла керівник Мальтійської служби допомоги на Волині Віра Мефодіївна Блеккер, із часу заснування організації, а це вже понад 20 років, завжди вітали малечу з Новим роком і Різдвом

Аби дітям було цікаво, постійно змінювали формат зустрічей, але традиція залишалася незмінною — у кожному маленькому серці у ці дні повинна бути радість. А дбали про це небайдужі волиняни, студенти Луцького і Ківерцівського медичних коледжів та коледжу НУХТ.

27 грудня в офісі Мальтійської служби допомоги відбулася зустріч з батьками і 42 дітьми громадської організації "Переселенці Криму і Донбасу". Тут організували новорічне свято, обдарували малечу гостинцями.

Віра Блеккер щиро дякує благодійникам Віктору Семенюку та Роману Михальчуку, а також усім, хто зробив зимові свята для дітей радіснішими.

А нещодавно представники Мальтійської служби допомоги разом із керівництвом гіпермаркету "Нова лінія", колектив якого вже не вперше активно долучається до благодійної акції, та помічниками- волонтерами побували в навчально-реабілітаційних центрах – "Сонечко" Ківерцівського, "Наші діти” Луцького району, а також в особливих діток Луцька. Усі 158 учнів, які поділилися мріями із Святим Миколаєм, завдяки добрим і щедрим людям одержали подарунками.

Мальтійська служба допомоги побувала і у спеціальзованому садочку для дітей з вадами слуху у Луцьку та санаторії "Дачний", що у Ківерцівському районі. Віра Блеккер щиро дякує благодійникам Віктору Семенюку та Роману Михальчуку, а також усім, хто зробив зимові свята для дітей радіснішими.

Telegram Channel