Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«І у Стобихві – нашому найменшому селі, забутому Богом і людьми, вулиця буде освітлена»

Освітлені будуть вулиці і у Великому Обзирі.

Pixabay

«І у Стобихві – нашому найменшому селі, забутому Богом і людьми, вулиця буде освітлена»

Як відомо перше і поки що єдине у Камінь-Каширському районі Гуто-Боровенське об’єднання територіальної громади очолив Михайло Оліферчук. З чого починатиме «бойовий» голова, як його називають, оскільки у складі 51-ї об’єднаної механізованої бригади в 2014-му був у зоні АТО, нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня?

– Планів багато, – каже Михайло Іванович. – Але найперше хочемо зробити освітлення вулиць у селах, де його нема. І скажу, що у цьому списку у першій черзі наша Стобихва, де проживає 30 чоловік (зареєстровано, звичайно, більше). Маленьке, віддалене село, забуте, як кажуть Богом і людьми. Тут нема жодного громадського закладу — нехай хоч люди ввечері не ходять потемки.

За словами голови, на часі ремонт комунальних доріг.

Саме таке прохання, аби єдина вулиця була освітлена — висловлювали жителі Стобихви під час зустрічі із Михайлом Оліферчуком, ще коли він був кандидатом на посаду голови об’єднання громади. І це їхнє прохання враховано.

А ще, за словами голови, на часі ремонт комунальних доріг. Їх на території п’яти сільрад, які об’єдналися, чимало. По можливості, а точніше залежно від фінансового стану їх будуть приводити до ладу.

Telegram Channel