Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Водохреще бойовики 16 разів вели вогонь

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

Прес-центр штабу АТО / Facebook

На Водохреще бойовики 16 разів вели вогонь

При цьому зафіксовано один випадок використання озброєння, забороненого Мінськими угодами

19 січня російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано один випадок використання озброєння, забороненого Мінськими угодами, інформує ООС на своїй сторінці у Фейсбук.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли по позиціях наших захисників велися:
двічі – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів поблизу селища Широкине;
з гранатометів – в районі населеного пункту Піски; 
двічі – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу міста Марї'нка;
двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Лебединське; тричі з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також стрілецької зброї – поблизу селища Павлопіль;
двічі з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів, а також з мінометів калібру 120 мм.– поблизу населеного пункту Красногорівка та з гранатометів, великокаліберних кулеметів – в районі селища Водяне.

За даними розвідки, 19 січня, одного окупанта було знищено та одного поранено. 

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції: з великокаліберних кулеметів поблизу хутора Вільний та двічі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Станиця Луганська.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 19 січня, одного окупанта було знищено та одного поранено.

Протягом поточної доби ворог здійснив обстріл позицій наших військ з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Гнутове в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід". Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню.

Telegram Channel