Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сотні фанатів французького клубу вийшли на вулиці на честь зниклого футболіста

Літак із новоспеченим гравцем "Кардіфф Сіті" зник з радарів авіадиспетчерів на шляху із Франції.

ТСН

Сотні фанатів французького клубу вийшли на вулиці на честь зниклого футболіста

На жаль, шансів на порятунок гравця майже немає

Уболівальники французького "Нанта" вийшли на вулиці міста з підтримкою аргентинського футболіста Еміліано Сала, який Найдорожчий новачок англійського клубу зник на шляху із Франції Найдорожчий новачок англійського клубу зник на шляху із Франції зник під час подорожі на літаку до Кардіффа. Про це пише ТСН.

Сотні фанатів заполонили площу, аби разом сподіватися на диво.

"Ти більше ніж гравець, Еміліано Сала", - написав офіційний Twitter "Нанта".

Літак із новоспеченим гравцем "Кардіфф Сіті" зник з радарів авіадиспетчерів на шляху із Франції.

Зазначимо, що літак із новоспеченим гравцем "Кардіфф Сіті" зник з радарів авіадиспетчерів на шляху із Франції. Він вилетів з Нанта в Кардіфф вранці 22 січня, але пізніше транспортний засіб зник з екранів радарів в районі Ла-Маншу. Перед зникненням літак із Салою на борту запросив аварійну посадку.

Наразі тривають пошуки транспортного засобу, проте за словами голови пошукової служби Джона Фіджеральда, шансів на порятунок футболіста майже немає, адже зовсім нещодавно йому повідомили, що у морі були знайдені уламки того самого літака.

"Мені повідомили, що в морі були знайдені подушка, яскраво-помаранчевий предмет, коробка і безліч елементів білого кольору, що плавають поруч із зігнутим шматком металу", - сказав Фітжеральд.

Сала перебрався з "Нанта" до "Кардіффа" 20 січня. Аргентинець став рекордним трансфером в історії клубу. За нього заплатили близько 20 мільйонів євро. Контракт Еміліано з новим клубом розрахований до середини 2022 року. Цього сезону на його рахунку 12 забитих голів у 19 матчах Ліги 1.

Перед можливою катастрофою Сала записав емоційне звернення з літака, яке лише підтверджує найприкріші здогадки.

Telegram Channel