Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські митники вилучили на кордоні 7 грамів марихуани і 10 таблеток

Про виявлені особливо небезпечні речовини повідомляється на офіційному сайті відомства. (Ілюстративне фото)

Pixabay

Волинські митники вилучили на кордоні 7 грамів марихуани і 10 таблеток

Посадові особи управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Волинської митниці ДФС повідомили про порушників поліцію

Громадянин України в нішу під пасажирським сидінням його легкового автомобіля приховав від митного контролю паперовий згорток. В ньому знаходилась речовина рослинного походження коричнево-зеленого кольору загальною вагою брутто 6,83 гр. Речовину вилучено. За цим фактом до слідчих УСБУ у Волинській області направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину за ст. 305 Кримінального кодексу України.

У коробку з чоловічими черевиками було вкладено блістер (10 таблеток) з надписом TRAMAL Retard 200.

Також у зоні митного контролю МАПП Ягодин, під час повного митного огляду рейсового автобуса сполученням «Вроцлав-Черкаси», в багажному відділенні серед особистих речей пасажирів було виявлено несупроводжуваний багаж (передачу).  У коробку з чоловічими черевиками було вкладено блістер (10 таблеток) з надписом TRAMAL Retard 200.

За цим фактом повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину за ст. 309 Кримінального кодексу України, направлено до Любомльського відділу Нацполіції.

Джерело: За матеріалами Волинської митниці ДФС.
Telegram Channel