Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Жінка народила двійнят від двох різних чоловіків

Мег Стоун народила для гомосексуальної пари.

Фото: gazeta.ua.

Волинь-нова

Жінка народила двійнят від двох різних чоловіків

В Канаді 32-річна Мег Стоун народила двох дітей, які мають різних батьків

 

 Вона стала сурогатною матір'ю для дітей гомосексуальної пари Саймона та Грема Едвардс з Англії. Це вдалося зробити за допомогою еко-запліднення, пише gazeta.ua.

 

 

Довго говорили про те, хто ж стане батьком для дитини. Кожен з нас хотів, щоб ним став другий. Коли лікар сказав, що це можливо для кожного з нас, ми буди щасливі

Чоловіки були готові стати названими батьками. Але у Великобританії період всиновлення займає від 6 місяців, тому пара вирішила скористатися послугами сурогатної матері. В країні не практикують одночасне еко-запліднення від різних чоловіків. Пара вирішила знайти матір для дітей в Канаді. «Ми з Гремом завжди хотіли мати справжню сім'ю, а тепер у нас є чудові двійнята. Довго говорили про те, хто ж стане батьком для дитини. Кожен з нас хотів, щоб ним став другий. Коли лікар сказав, що це можливо для кожного з нас, ми буди щасливі», - говорить Саймон.

Мег Стоун вже має двох старших дітей. Жінка не планує найближчим часом народжувати для себе. Хотіла ощасливити якусь пару.

Через кілька тижнів після запліднення обстеження виявило, що жінка вагітна дітьми обох чоловіків. Через 36 тижнів вона народила здорових хлопчика Колдера і дівчинку Олександру Берні.

Telegram Channel