Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянин спокушав поліціянта «Сковородою», двома «Лесями Українками», та ще й «Тарасом Шевченком»

А де ще одна "Леся" і "Шевченко"?!

ukrainianwall.com

Волинянин спокушав поліціянта «Сковородою», двома «Лесями Українками», та ще й «Тарасом Шевченком»

Правоохоронець на тисячу гривень не спокусився

Сьогодні слідчі детективи поліції Волині  у співпраці із співробітниками Волинського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України за процесуального керівництва прокуратури області викрили волинянина, котрий  пропонував і надавав неправомірну вигоду заступнику одного із  відділів поліції у розмірі 1 тис. грн..

За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування за ч.3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Волинянин пропонував і надавав неправомірну вигоду поліцейському за вирішення питання про повернення майна вилученого під час обшуку по кримінальному провадженні.

Волинянин пропонував і надавав неправомірну вигоду поліцейському за вирішення питання про повернення майна вилученого під час обшуку по кримінальному провадженні. Нині тривають слідчі дії, вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри у скоєному злочині.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої зі спеціальною конфіскацією.

Telegram Channel