Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Київ підкорив незвичайний рейтинг

У австрійському виданні додають: Київ недорогий для туристів.

Фото: dt.ua.

Волинь-нова

Київ підкорив незвичайний рейтинг

Київ увійшов до топ-7 найбільш багатосніжних міст Європи

Українська столиця посіла 6-те місце. Рейтинг склав портал з пошуку житла Holidu та сайт Worldweatheronline. За основу взяли середньомісячну кількість сніжних днів з грудня по березень. "Українська столиця на березі Дніпра – це архітектурний коштовний камінь, який дійсно сяє під білим покривом снігу. У середньому з 13 сніжними днями на місяць з грудня до березня це місто посідає шосте місце", – пише gazeta.ua з посиланням на австрійську газету Der Standard.

Під час зимової прогулянки відвідати радять Києво-Печерську лавру, Софійський собор, набережну, Батьківщину-Мати, Майдан, Національний музей "Чорнобиль". Поласувати рекомендують "типовим українським хот-догом" – "київською перепічкою".

У виданні додають: Київ недорогий для туристів. Під час зимової прогулянки відвідати радять Києво-Печерську лавру, Софійський собор, набережну, Батьківщину-Мати, Майдан, Національний музей "Чорнобиль". Поласувати рекомендують "типовим українським хот-догом" – "київською перепічкою".

Окрім Києва, до переліку увійшли Каунас (Литва), Осло (Норвегія), Турку (Фінляндія), Вільнюс (Литва), Таллінн (Естонія). Перше місце посіли фінські Гельсінкі. Там щомісяця сніжить протягом 17 днів. Загалом укладачі рейтингу порівняли 372 європейських міста.

Telegram Channel